Android κι 9volto

Μοιραστείτε το άρθρο

Android19voltoTo 9volto από το 1998 όταν το λογισμικό των κινητών ήταν λιγότερο από 1mb, έδωσε ιδιαιτέρη βαρύτητα στον τομέα αυτόν όταν οι περισσότεροι επισκεύαζαν μόνο τα μηχανικά μέρη ένος κινητού τηλεφώνου.

Μετά από 17 χρόνια συνεχής μελέτης κι ανάλυσης στο firmware/rom των κινητών τηλεφώνων, το 9Volto έχει την πρωτοποριακή θέση στις επεμβάσεις λογισμικού σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της επιτυχίας μας είναι ότι η ανάλυση και η μελέτη του λογισμικού των κινητών τηλεφώνων γίνεται από 2 συγκεκριμένα άτομα όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς διακοπές στην εξέλιξη του λογισμικού και χωρίς να ασχολούνται σε διαφορετικό τομέα πέραν του firmware.

Πολλές από τι λύσεις που έχουμε στην επιδιόρθωση των κινητών σε θέματα λογισμικού είναι τόσο πρωτοποριακές που όσο και να αναζητήσει την λύση κάποιος στο internet δεν πρόκειται να την βρει.
Επιδιορθώσεις κατεστραμμένων bootloader samsung, hp, σε android, επιδιορθώσεις cid σε htc, ελληνικό λογισμικό σε τηλέφωνα που δεν κυκλοφορούν καν στην Ελλάδα είναι μερικές από τις λύσεις που μπορεί να δώσει αποκλειστικά και μόνο το 9volto.
Τεχνογνωσία, εξοπλισμός κι εμπειρία είναι οι 3 πνεύματα που οδηγούν το 9volto. Και 3 είναι οι ψυχές και τα ιδρυτικά του μέλη από το 1998.

Τελειώνοντας με την εισαγωγή θα αναφέρουμε μερικές από τις νέες δυνατότητες που διαθέτει το κατάστημά μας.

Android Firmware Activities by 9Volto
Αναφέρουμε μερικές από τις νέες επεμβάσεις στις roms των κινητών.

Επιδιόρθωση bootloader ή κατεστραμμένου λογισμικού (rom) σε Samsung, Motorola, Alcatel, Vodafone, HTC, Huawei, Geonee, κι όλα τα κινητά κινέζικα τηλέφωνα κλώνους ανεξαρτήτου κατασκευαστή.

Μπορούμε να επισκευάσουμε όλα τα κινέζικα κινητά τηλέφωνα ακόμη κι αν είναι νεκρά χωρίς κάποιο αναγνωριστικό. Μπορούμε να εντοπίσουμε πιο smartphone είναι τι chipset φοράει και να του περάσουμε λογισμικό το ανάλογο λογισμικό.

Επιδιόρθωση του CID των HTC, αλλαγή γλώσσας σε HTC, Samsung, LG, Motorola, Alcatel, Lenovo

Google apps σε Lenovo (play store κτλ)

Androidmeda Server Update
O κρυφός server του 9volto μόνο για εκλεκτούς συνεργάτες και για μας.H Androidmeda διαθέτει 1.4 ΤB με λογισμικό για όλα τα κινητά τηλέφωνα. Με πρόσβαση στους κυριότερους κατασκευαστές του κόσμο,υ η ανταλλαγή αρχείων μέσω του server μας σε συνεργάτες όλου του κόσμου αποτελεί το υπόβαθρο για την συλλογή και των πιο σπάνιων roms στον κόσμο.Οι δικλείδες ασφαλείας του server διασφαλίζουν την μέγιστη προστασία με την μέθοδο AntiKraken (submitted by 9Volto). Έπρεπε να άλλαξουμε την μυθολογία. Η androidmeda (andromeda) προστατεύτεται από τον Cracker (Kraken).

Custom Roms by 9Volto
Για αργά κινητά τηλέφωνα. Κινητά τηλέφωνα android με παλιά έκδοση android, μικρούς επεξεργαστές τους βάζουμε φτερά με ειδικές “cooked roms” από το 9volto. Με αυτό το τρόπο τηλέφωνα samsung, lg, motorola, vodafone που πηγαίνουν αργά τα κάνουμε και πετάμε (το red bull πάει πιο αργά).

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στις επιδιορθώσεις rom/bootloader/firmare κτλ το 9volto είναι το μοναδικό κατάστημα που μπορεί να επέμβει σε τέτοιο βαθμό. Εάν δεν επισκευαστεί σε εμάς τότε δεν υπάρχει περίπτωση να επισκευαστεί κάπου αλλού. Αναφέρομαι κυρίως στο λογισμικό κομμάτι. Μας έχουν συμβεί 2 μεμονωμένα περιστατικά που δεν επισκευάσαμε το λογισμικό και πήγαν σε άλλα καταστήματα και τους είπαν ότι επισκευάστηκαν. Και στις δύο περιπτώσεις τα καταστήματα έβαλαν μία άλλη μεταχειρισμένη πλακέτα που λειτουργούσε κανονικά με διαφορετικό imei, και είπαν στους πελάτες ότι επισκεύασαν κάτι  με επέμβαση στο λογισμικό που το 9volto δεν κατάφερε.

 

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο