Meizu Service by 9Volto

Μοιραστείτε το άρθρο

meizu

meizu

Meizu Service – Επισκευή

Η εξειδίκευσή μας στην επισκευή των κινέζικων smartphone δεν θα μπορούσε να αγνοήσει την γνωστή εταιρία Meizu. Τώρα το service Meizu σε hardware επίπεδο αλλά και στο λογισμικό μόνο από το 9Volto.

Σε λογισμικό επίπεδο μπορούμε να αναλάβουμε σχεδόν όλα τα μοντέλα Meizu. Τα προβλήματα που μπορούμε να αναλάβουμε σε λογισμικό και σε hardware επίπεδο είναι τα παρακάτω:

 

Service για Meizu Firmware-Software

Ξεκλείδωμα bootloader.
Flashing με custom rom για όσους δεν επιθυμούν να έχει το κινητό τους FlymeOs.
Απενεργοποίηση/Disable FlymeOs account.
Root/Unroot.
Ξεκλείδωμα δικτύου ή κωδικού ασφαλείας εάν ο χρήστης το έχει αγοράσει από το εξωτερικό κλειδωμένο ή έχει ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας του.
Hard Bricked Meizu Smartphone. Ότι τηλέφωνο της εταιρίας Meizu έχει “καεί” κατά την διαδικασία τη αναβάθμισης από επίσημη ή custom rom.
Κατεστραμμένος bootloader ή Rom
Δεν πιάνει σήμα από λογισμικό πρόβλημα
Κατεστραμμένο IMEI ή ID συσκευής

 

Service για Meizu Hardware

Σπασμένη οθόνη/digitizer
Πρόβλημα στο ακουστικό/μικρόφωνο/ηχείο/δόνηση
Πρόβλημα στην φόρτιση
Πρόβλημα στο σήμα/wifi/bluetooth/radio
Πρόβλημα στην camera
Πρόβλημα στον sim reader/sd reader

Σε θέματα ξεκλειδώματος FlymeOs account και ξεκλείδωμα κωδικού ασφαλείας ο χρήστης θα πρέπει να έρθει με την απόδειξη αγοράς ή την συσκευασία του κινητού του τηλεφώνου για να προβούμε στην διαδικασία ξεκλειδώματος κι εφόσον γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την εταιρία μας ότι το τηλέφωνο δεν είναι δηλωμένο ως blacklisted (κλεμμένο).

Τα hard bricked τηλεφώνα τα επισκευάσουμε με 100% software ενέργειες αλλά τα τηλέφωνα ανοίγονται εσωτερικά διότι η διαδικασία αναβάθμισης απαιτεί τον προγραμματισμό του λειτουργικού android μέσω testpoint πάνω στην πλακέτα.
Οι custom roms που θα επιλέξει ο πελάτης να περάσουμε περνιούνται με δική τους ευθύνη και το 9Volto δεν γνωρίζει όλα τα bugs που μπορούν να προκύψουν σε περίπτωση που εγκαταστήσουμε μία τέτοια rom στο Meizu. Παρόλα αυτά το 9volto αναλαμβάνει να επαναφέρει την official rom που είχατε στο κινητό σας εφόσον δεν καλύπτεστε από τις παροχές της custom rom, εντελώς δωρεάν εντός μηνός.

Οι εκδόσεις και η ποικιλία των μοντέλων Meizu μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις υπηρεσίες μας. Δηλαδή το ίδιο μοντέλο Meizu μπορεί να έχει διαφορετική έκδοση bootloader κι ενώ στο ένα να μπορούμε να παρέχουμε όλων των ειδών των υπηρεσιών μας, στο άλλο να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας στα κινητά τηλέφωνα Meizu μπορείτε να μάθετε τηλεφωνώντας στο 2104212212 (9Volto 25ης Μαρτίου 55 – Πειραιάς)

Facebook Comments

Μοιραστείτε το άρθρο