Επισκευή Οθόνης iPhone

Μοιραστείτε το άρθρο

Επισκευή Οθόνης iPhone

Η επισκευή της οθόνης ενός iPhone είναι από τις πιο συνηθισμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε στο κατάστημα μας, το 9Volto. Η οθόνη είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του iPhone, που μπορεί εύκολα να καταστραφεί λόγω ατυχημάτων ή καθημερινής φθοράς. Στο 9Volto, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε μια λειτουργική και άψογη οθόνη, γι’ αυτό και προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας επισκευές, με έμφαση στη γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τους διάφορους τύπους βλαβών που μπορεί να υποστεί η οθόνη του iPhone σας και πώς το κατάστημά μας, 9Volto, μπορεί να σας βοηθήσει να την επαναφέρετε στην αρχική της κατάσταση.

1. Ραγισμένη ή Σπασμένη Οθόνη

Η πτώση του iPhone είναι ίσως το πιο συνηθισμένο ατύχημα που οδηγεί σε ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη. Ακόμα και μια μικρή ρωγμή μπορεί να επηρεάσει την αισθητική της συσκευής και την εμπειρία χρήσης, ενώ πιο σοβαρές ζημιές μπορούν να καταστήσουν την οθόνη μη λειτουργική.

Επισκευή σπασμένης ή ραγισμένης οθόνης

Στο 9Volto, αντικαθιστούμε τις σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες του iPhone σας με γνήσιες ή κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικές οθόνες, οι οποίες πληρούν τα πρότυπα κατασκευαστών. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών που διασφαλίζουν την ακριβή εφαρμογή και την τέλεια λειτουργία της νέας οθόνης. Επιπλέον, κάθε επισκευή συνοδεύεται από έλεγχο λειτουργίας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα οθόνη σας θα λειτουργεί όπως η αυθεντική.

Το 9Volto μπορεί να επισκευάσει όλα τα μοντέλα iPhone με οθόνες OEM A++ που προσεγγίζουν τις γνήσιες κατά 95% στην μισή τιμή από την αυθεντική

2. Νεκρά Pixels ή Γραμμές στην Οθόνη

Νεκρά pixels ή γραμμές στην οθόνη μπορεί να εμφανιστούν λόγω εσωτερικής βλάβης στην οθόνη ή μετά από έντονη πίεση ή κρούση. Αυτές οι βλάβες είναι εμφανείς, καθώς δημιουργούν μαύρες ή έγχρωμες γραμμές που επηρεάζουν την οπτική εμπειρία.

Επισκευή προβλημάτος νεκρών pixel ή γραμμές

Αναλαμβάνουμε την πλήρη αντικατάσταση της οθόνης σε περιπτώσεις νεκρών pixels ή γραμμών. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας ελέγχουν το iPhone σας για οποιεσδήποτε εσωτερικές βλάβες και αντικαθιστούν την οθόνη με νέα, άριστης ποιότητας, εξασφαλίζοντας καθαρή και ζωντανή εικόνα χωρίς κανένα ψεγάδι. Σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο οι γραμμές να επιδιορθώνονται δίχως να χρειάζεται η πλήρη αντικατάσταση της οθόνης. Η διάγνωση όμως του προβλήματος θα πρέπει να γίνει από κοντά.

3. Δεν πατάει το touch στο iPhone

Η οθόνη αφής του iPhone μπορεί να σταματήσει να ανταποκρίνεται είτε εν μέρει είτε πλήρως. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε εσωτερική φθορά, βλάβη στο λογισμικό ή ακόμα και σε υγρασία. Το φαίνομενο ghost touch στα iPhone είναι επίσης συχνό. Λέγοντας ghost touch εννοούμε το φαινόμενο με το οποίο το touch του iPhone πατιέται από μόνο του δίχως να φαίνεται κάποια εμφανή βλάβη στην οθόνη (ράγισμα, σπάσιμο, στράβωμα κτλ).

Επισκευή μη απόκρισης αφής

Οι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν το πρόβλημα και θα πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες επισκευές. Εάν η μη ανταπόκριση οφείλεται σε βλάβη της οθόνης, θα προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάστασή της. Επίσης, εξετάζουμε το λογισμικό για να διασφαλίσουμε ότι η νέα οθόνη θα ανταποκρίνεται άψογα σε κάθε άγγιγμα.

4. Αποχρωματισμοί ή Αλλαγή Φωτεινότητας

Αποχρωματισμοί στην οθόνη, καθώς και προβλήματα με τη φωτεινότητα (π.χ., η οθόνη είναι υπερβολικά σκοτεινή ή φωτεινή), είναι συχνά σημάδια εσωτερικής βλάβης που απαιτούν επισκευή ή αντικατάσταση.

Επισκευή οθόνης με πρόβλημα στην φωτεινότητα

Στο 9Volto διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το λύσουμε άμεσα. Εφόσον το πρόβλημα δεν μπορεί να επιδιορθωθεί με λογισμική επέμβαση – υπάρχουν περιπτώσεις που διορθώνεται με επέμβαση στο λογισμικό, τότε θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση της οθόνης στο iPhone. Προσφέρουμε αντικατάσταση της οθόνης με τέλεια ρύθμιση χρωμάτων και φωτεινότητας, ώστε η οθόνη σας να είναι όπως ακριβώς την πρώτη μέρα που αγοράσατε το iPhone σας.

5. Αποκόλληση Οθόνης

Μερικές φορές, η οθόνη μπορεί να αρχίσει να αποκολλάται από το πλαίσιο του iPhone. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε φθορά, ατυχήματα ή ακόμα και φούσκωμα της μπαταρίας. Έχουμε γράψει αναλυτικό άρθρο γιατί ξεκολλάει η οθόνη και μπορείτε να το διαβάσετε ->εδώ<-

Επισκευή ξεκολλημένης οθόνης

Αν το πρόβλημα σχετίζεται με την αποκόλληση της οθόνης, στο 9Volto την επανατοποθετούμε με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία και τεχνικές που διασφαλίζουν ότι η οθόνη θα είναι σταθερά τοποθετημένη χωρίς περιθώριο αποκόλλησης. Παράλληλα, ελέγχουμε την κατάσταση της μπαταρίας και των άλλων εξαρτημάτων για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα προκύψει ξανά το πρόβλημα.

Γιατί το 9Volto Ξεχωρίζει στις Επισκευές Οθόνης

Στο κατάστημα επισκευής κινητών 9Volto, προσφέρουμε επισκευές οθόνης iPhone που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία. Εδώ είναι οι λόγοι που το 9Volto είναι η καλύτερη επιλογή για την επισκευή της οθόνης σας:

  • Χρήση ποιοτικών ανταλλακτικών: Χρησιμοποιούμε γνήσιες ή πιστοποιημένες οθόνες, οι οποίες εξασφαλίζουν την ίδια απόδοση και εμφάνιση με τις αυθεντικές.
  • Εξειδικευμένοι τεχνικοί: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που διαθέτουν την τεχνογνωσία να χειρίζονται ακόμα και τις πιο περίπλοκες επισκευές.
  • Ταχύτητα επισκευής: Στο 9Volto, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε το iPhone σας λειτουργικό το συντομότερο δυνατό. Προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση, πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα.
  • Εγγύηση επισκευής: Όλες οι επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση, διασφαλίζοντας ότι το iPhone σας θα συνεχίσει να λειτουργεί άψογα.
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών: Η εξυπηρέτηση στο 9Volto είναι πάντα φιλική και επαγγελματική. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε λύσεις που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Συμβουλές για την Προστασία της Οθόνης σας

Για να διασφαλίσετε ότι η νέα σας οθόνη θα διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, το 9Volto προτείνει τις παρακάτω συμβουλές:

  • Χρήση προστατευτικού γυαλιού (tempered glass): Τοποθετώντας ένα tempered glass στην οθόνη σας, μπορείτε να προστατεύσετε την οθόνη από μικρές γρατζουνιές και ρωγμές.
  • Αγορά ανθεκτικής θήκης: Μια καλή θήκη προστατεύει όχι μόνο την οθόνη, αλλά και ολόκληρη τη συσκευή από χτυπήματα και πτώσεις.
  • Αποφύγετε την έκθεση σε νερό ή υγρασία:** Παρόλο που τα νεότερα μοντέλα iPhone είναι ανθεκτικά στο νερό, η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να επηρεάσει την οθόνη και άλλα εσωτερικά εξαρτήματα. Καλό είναι να αποφεύγετε την επαφή με υγρά όσο το δυνατόν περισσότερο.
  • Μην αφήνετε το iPhone σε ακραίες θερμοκρασίες: Η υπερβολική ζέστη ή το κρύο μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στην οθόνη ή σε άλλα εξαρτήματα της συσκευής.

Το 9Volto είναι ένα εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο  smartphone,  laptop και υπολογιστών και μπορεί να αναλάβει βλάβες σε hardware και firmware επίπεδο.

Κατάστημα 1: Πύλης 59 Πειραιάς τηλ: 2104118176

Κατάστημα 2: 25ης Μαρτίου 55 Πειραιάς τηλ: 2104212212

Facebook Comments
Donatos Tzovaras
Latest posts by Donatos Tzovaras (see all)

Μοιραστείτε το άρθρο